Antena Căutare

Top 3 mașini second hand cu prețul până în 5.000 euro

E timpul pentru o nouă mașină?Astăzi, venim în ajutorul tău cu un top 3 mașini second hand cu prețul până în 5.000 euro.

E timpul pentru o nouă mașină? Când zic nouă, mă refer la una second hand, dar care este nouă pentru tine și reprezintă începutul unei noi perioade.

Indiferent dacă ești la început și abia ți-ai luat permisul sau ești deja experimentat la acest capitol și vrei să faci o schimbare, procesul de achiziție poate deveni stresant, mai ales dacă ai limită de buget. Așa că, astăzi, venim în ajutorul tău cu un top 3 mașini second hand cu prețul până în 5.000 euro.

Nu trebuie să îți faci griji dacă ești în căutarea unei mașini cu caroserie break, monovolum, coupe sau berlină, care să se încadreze până în 5.000 de euro, deoarece pe piață găsești o varietate de modele.

Dacă îți dorești o mașină spațioasă, ideală pentru a căra diverse lucruri voluminoase, care să fie și ușor de manevrat și rapidă, te poți orienta spre un Mercedes Vito. Prețurile diferă în funcție de anul de fabricație și de numărul de km, dar hai să vedem câteva exemple de mașini Mercedes Vito de vânzare, pe care le găsești pe CarZZ.ro.

Mercedez-Benz Vito 109 cdi, Disel, din anul 2010, cu 90 CP, Euro 5, cu transmisie manuală 6+1 trepte. Preț - 4.000 euro

Mercedes-Benz Vito 120, cu 8+1 locuri, cu 200 CP, an fabricație 2007, Disel, la prețul de 4.900 euro.

Opel Corsa - o mașină ideală pentru oraș datorită dimensiunilor mici. Acest autoturism se bucură de popularitate atât în țară, cât și peste graniță, deoarece prețul pentru o achiziție second hand este foarte mic. La fel de mic este și costul pentru întreținere și combustibil. Este un autoturism care se conduce foarte ușor, ideal pentru începători.

De exemplu, un Opel Corsa din 2012, cu motor 1.2, benzină și 83.000 km, în stare foarte bună este de vânzare la 4.000 euro.

Mazda 2 - este o alegere excelentă dacă stai într-un oraș aglomerat, datorită dimensiunilor mici. O mașină fâșneață, fiabilă, cu costuri de întreținere medii și foarte rezistentă. Iată câteva exemple:

Mazda 2 din 2010, motor 1.4, benzină, dotată cu geamuri electrice, oglinzi încălzite și electrice, jenți de aluminiu, la prețul de 3.200 de euro.

Mazda 2, motor 1.4 și 70 CP, disel, în stare excelentă de funcționare, fabricată în anul 2008, cu normă de poluare Euro 4, poate fi găsită la prețul de 3.500 de euro.

În concluzie, dacă te-ai gândit că nu ai un buget suficient de generos pentru o mașină second hand de calitate, acum ai aflat că ai suficient de multe opțiuni, astfel încât să te bucuri de siguranță și confort la un preț accesibil.

Regulă nouă în Codul rutier! Greșeala care te va lăsa fără permis de conducere și îți va aduce o amendă de până la 1.200... Aglomeraţie pe DN 1, la Comarnic şi Buşteni, din cauza numărului mare de maşini care merg spre staţiunile montane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x