Antena Căutare

Top 5 mașini second hand potrivite pentru familia ta

Află care sunt cele 5 mașini second hand potrivite pentru familia ta

Pe măsură ce familia se mărește începi să îți schimbi opțiunile în materie de mașini. Criteriile principale de selecție sunt legate de siguranță, costuri de întreținere, spațiul din interior și de cel din portbagaj.

Astăzi, ne-am gândit să venim în ajutorul tău și am făcut un top 5 al mașinilor second hand potrivite pentru familia ta care să îndeplinească toate criteriile mai sus menționate.

SUV - Toyota Highlander care este dotată cu un motor V6, cutie automată de viteze în 8 trepte și care la capitolul siguranță ocupă, cu siguranță, un loc fruntaș datorită sistemului automat de evitare a accidentelor și a pasagerilor.

Printre sutele de anunțuri cu mașini de vânzare de pe CarZZ.ro găsești, inclusiv, Toyota Highlander.

Break - Skoda Octavia este o alegere foarte bună datorită costurilor de întreținere decente, a spațiului generos din interior, dar și a consumului foarte mic. Toate acestea fac din Skoda Octavia alegerea potrivită pentru o mașină de familie, atât la drumuri lungi, cât și în oraș.

Crossover - Mazda CX5 este o altă alegere inspirată fiind una dintre cele mai bune mașini crossover de dimensiuni medii, cu un preț bun pentru clasa din care face parte. O mașină care este ușor de condus și spațioasă.

Volkswagen Golf - pe lângă fiabilitate și consum redus, VW Golf este o mașină care stă foarte bine la capitolul spațiu: de depozitare, de pe banchete, fiind o mașină compactă. Pentru clasa din care face parte mașina, portbagajul are o capacitate foarte bună, având undeva la 380 litri.

Pe CarZZ.ro găsești modele de vânzare cu prețuri pornind de la 2.500 de euro pentru modelul Golf 5 și de la 5.500 - 6.500 pentru modelul Golf 6.

Ford B-max, C-max sau S-max - cel din urmă model a primit cel mai mare punctaj la testele de siguranță, pentru modelul din clasa sa. Acest tip de mașină a fost construită din punct de vedere al spațiului ca o mașină monovolum, dar și sportivă precum o berlină.

Prețul de vânzare al modelului Ford C-max, pe CarZZ.ro, pornește de la 2.000 de euro și poate ajunge până la 6.000 de euro.

Aceasta este o listă orientativă de la care poți începe căutările pentru mașina de familie care corespunde cel mai bine nevoilor tale. Și pentru și mai multă inspirație, intră pe CarZZ.ro și alege dintre sutele de modele de mașini monovolum.

Profitul operaţional al Volkswagen a crescut cu 30% în trimestrul doi, susţinut de vânzarea de SUV-uri... Rover 75. Tot ce trebuie să știi despre acest model...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x