Antena Căutare

Top Gear / James May testeaza Dacia Duster: "Cred ca ar putea fi un pic cool!"

Undeva in desertul marocan, in apropiere de Marrakech, James May a testat Dacia Duster, primul SUV din istoria constructorului pitestean. Iar reportajul te lasa cu gura cascata. De ce? Pentru ca Top Gear face lucruri la care altii doar viseaza!

"Duster este o masina, si nimic mai mult. E posibil sa ai senzatia ca lipsesc multe lucruri, dar asta inseamna ca ceea ce o sa gasesti la interior o sa iasa cu atat mai mult in evidenta. Istoria ne spune ca marcile necunoscute care provin din cele mai neasteptate tari (Proton, Perodua, Hyundai, nu cu mult timp in urma) sunt stigmate cu imaginea cum ca ar fi pentru oameni care altfel nu si-ar permite o masina noua...

Dacia Duster ar putea fi doar o masina onesta pentru oamenii mult prea cerebrali. Seamana cumva cu unul din motelurile alea frantuzesti Formula 1, unde atat dormitorul cat si baia par sa fi fost turnate intr-o matrita de plastic, insa nu exista muchii nefinisate si tot ce trebuie sa functioneze, functioneaza. E o masina ieftina. E una simpla, nu tocmai interesanta, in mod clar deloc stralucitoare si nu pot sa ma prefac ca imi provoaca «Furnicatura». Dar nu e nicidecum neplacuta. De fapt, cred chiar ca ar putea fi un pic cool"
, scrie May.

Concluziile testului le gasiti in revista BBC TopGear Romania Nr. 57, ediţia de iulie-august.

Povestea de dragoste dintre James May si modelele Dacia a inceput in momentul in care jurnalistul din "Captain Slow" a recunoscut in Dacia potentialul de stire.

Nu e un secret pentru nimeni ca in Romania, orice articol cu Dacia inzeceste numarul vizitatorilor pe net sau cumparatorilor de ziare, dar sa afli ca Dacia poate deveni un subiect tare si pentru o emisiune ca Top Gear este cu adevarat extraordinar. May a mentionat Dacia in emisiune atat de des, incat orice intarziere a lansarii noilor modele Dacia in Regatul Unit este instantaneu catalogata ca o veste proasta.

VEZI parerea completa a lui May in Top Gear

Volvo V60 - campion olimpic la vacante... FOTO! BMW Seria 6 Convertible, surprins in imagini spion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x