Antena Căutare

TOP SECRET! Dacia pregateste noi modele de nisa

Viitorul Dacia suna interesant! Daca in 2012, gama constructorului roman de sub umbrela Renault se va largi cu MPV-ul Lodgy, un VAN pe aceeasi structura si cu Logan-ul Facelift, pana in 2015 vor mai aparea inca trei modele de nisa, potrivit Auto Plus si Auto Bild. Iar Duster-ul va fi restilizat.

Cu riscul de a-si canibaliza propriile modele, Renault are planuri mari cu Dacia, avand in vedere succesul de piata inregistrat marca romaneasca de la lansarea Logan-ului (2004) si pana in prezent, noi modele fiind, se pare, deja aproape de lumina zilei.

Logan-ul Facelift isi va face aparitia catre sfarsitul anului. Date clare despre cum va arata nu se cunosc, dar graficienii revistei franceze Auto Plus au randat pe calculator o masina destul de interesanta. Daca versiunea de strada va arata asa, inseamna ca Logan-ul Facelift va creste in dimensiuni, pana aproape de Megane II sedan, si va avea un design mult mai dinamic si prietenos.

VEZI Galeria Foto din subsolul paginii!

Apoi, cronologic, va urma VAN-ul. Acesta se va pozitiona intre Logan-ul LCV actual si MPV-ul compact Lodgy, potrivit Auto Plus, erijandu-se intr-un rival pentru Renault Kangoo. Numele vehiculat pentru VAN este Popster LCV, afirma Auto Bild.

Cele mai interesante noi modele Dacia vor aparea insa in 2014-2015. "Marea provocare" va fi noua citadina. Neoficial, aceasta se va numi City si, daca dam crezare imaginii generate de Auto Plus, aceasta va fi ceva intre Renault Twingo si Renault Clio, dar la un pret de pornire estimat la mai putin de 6.000 de euro.

Tot in 2014, SUV-ul Duster va suferi un facelift, pentru a-si primeni imaginea.

Pentru 2015 insa, Dacia se pare ca pregateste alte doua modele de nisa. A doua generatie Sandero ar putea ajunge la dimensiunile Megane-ului III hatchback, deci, in clasa compactelor, cu un pret estimat la 7.900 de euro. Iar "marea berlina" Dacia isi va face si ea debutul, potrivit Auto Plus, pe o platforma de Renault Fluence.

VIDEO! BMW a rechemat in ateliere 230.000 de masini din gama Mini... Seria 1 coupé devine Seria 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x