Antena Căutare

TopGear la Porsche Performance Drive - povestea completa

Dupa o saptamana petrecuta intr-un Porsche - atat pe circuit, cat si pe drumuri publice - trimisul TopGear se pune in fata calculatorului si ne relateaza cu lux de amanunt aventura din cadrul Porsche Performance Drive.

Porsche nu vinde masini. Porsche vinde fericire in doze Extra Large, injectate in pachete distincte, menite sa te faca sa intineresti inca din stadiile incipiente ale conceptiei.

Aventura Porsche Performance Drive a fost, pentru multi dintre participanti, experienta vietii de jurnalist auto. A fost o saptamana fabuloasa, in care sensul vietii a fost stabilit de cu totul alte repere, in care participantii si-au testat limitele, fie ca vorbim aici de rezistenta organismului in conditii de mediu extreme, fie ca facem referire la cele doua zile petrecute la volanul modelelor sport.

Competitia de consum s-a sfarsit prematur pentru cele doua echipe din Romania. Noi, cei din Panamera cu numarul 4 pe capota am fost cei mai rapizi in prima etapa si am ajuns primii la check-point-ul de la granita cu Bulgaria. De fapt, am fost atat de rapizi, incat am ajuns mai devreme cu 11 minute decat era programat, acumuland o penalizare de 22 de minute din start. Nici cealalta masina a Romaniei nu s-a lasat mai prejos, ajungand in punctul intermediar cu 9 minute mai devreme, pozitionandu-se imediat sub noi pe tabela celor mai marisuckeri din concurs.

Citeste continuarea povestii pe site-ul TopGear

TopGear exclusiv: proiectele speciale Lamborghini... Tuning extrem: 700 CP din motorul de 2,0 litri de pe Ariel Atom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x