Antena Căutare

Toyota GT este cea mai buna masina din 2012

Dupa ce a testat aproape 400 de masini, echipa Top Gear a facut un clasament al celor mai bune autoturisme. Pana la clasament, s-a facut o evaluare foarte serioasa. Au contat performantele fiecarui model, designul, dar si pretul.

Redactorii Top Gear s-au urcat la volanul bolizilor Ferrari sau BMW, au testat modelele Range Rover si limuzinele Mercedes, dar o masina japoneza i-a lasat fara cuvinte. Toyota GT a fost desemnata masina anului.

“Iti da fiori si te motiveaza sa faci lucruri pe care vezi ca le fac si ceilalti si iti da posibilitatea de a o face la un pret accesibil”, a precizat George Kzriazis, manager general Toyota.

“Premiem masinile care imping limitele tehnologice, masinile cu suflet, masinile care ne arata directia in care merge insdustria”, a declarat Costin Giurgea, redactor-sef Top Gear.

La categoria SUV a iesit castigatoare o masina italieneasca. Fiat Panda, varianta 4x4.

Si Dacia Logan a primit un premiu de la echipa Top Gear. “Anul acesta, ca si anul trecut, am avut o categorie care se numeste chilipirul anului, cea mai buna afacere a anului. Anul trecut a fost Kia Rio, anul acesta este Dacia Logan pentru ca pur si simplu nu gasesti o varianta mai buna de masina noua la 6.700 de euro pret de pornire, cat costa Dacia Logan”, a mai precizat Costin Giurgea.

In numarul din decembrie al revistei Top Gear puteti afla mai multe despre toate masinile premiate.

Foto: autoguide.com

E un Volkswagen? Skoda? Sau Toyota? NU! E noua Dacia Sandero. Ce spun britanicii despre ea... Cum iti pregatesti rapid masina pe timp de ger. Sfaturi utile pentru soferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x