Antena Căutare

Toyota GT86: Copy & Paste

Iata o casnicie care se dovedeste a fi mai dificila decat una a lui Kim Kardashian. Doi mandri producatori auto japonezi – Toyota si Subaru – uniti in sfanta casatorie pentru a produce o masina sport cu doua embleme.

Ar fi trebuit sa fie un cuplu perfect. Logodna de patru ani a parut sa mearga bine. A existat si o zestre (Toyota a cumparat 16,5% din actiunile Subaru inainte de marea intrebare „Vrei sa construiesti o masina sport cu noi?"). Si au circulat si poze ale cuplului fericit in timpul anilor dinaintea celei mai frumoase zi din viata oricarui producator auto.

Dar lucrurile nu erau asa cum pareau. De indata ce cuplul a parasit biserica - salonul auto Tokyo 2011 - au inceput sa zboare lucruri pe langa capetele lor. Pumni, nu confetti.

Impresia de pace si armonie a fost in sfarsit indepartata in ceea ce priveste masina sport dezvoltata impreuna, pentru ca fiecare a inceput sa se laude cu ce si cat a facut. Toyota a dat primul pumn. A furat startul prezentand masina in duminica dinaintea salonului. Ceea ce ar fi trebuit sa se intample simultan, in cadrul expozitiei, abia la mijlocul saptamanii viitoare.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

Sase modele noi de la Jeep... Volkswagen Up - de inchiriat cu doar 3 euro pe luna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x