Antena Căutare

Toyota va rechema in service 2,7 milioane de masini

Toyota va rechema in service 2,77 milioane de autovehicule la nivel global, dupa ce descoperit defectiuni la sistemul de directie si la cel al pompei de apa, a informat, miercuri, grupul nipon, la o luna dupa ce a anuntat un alt program de rechemare, pentru 7,4 milioane de masini.

Noul program de inspectie si remediere a defectiunilor vizeaza unele modele hibrid si pe benzina ale producatorului auto nipon, potrivit Bloomberg. Prius si Corolla se afla printre modelele rechemate, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Toyota. Grupul nu a fost informat, pana in prezent, despre accidente rezultate in urma acestor defectiuni.

Toyota nu a furnizat estimari privind costul programului. Noua serie de rechemari vine in contextul eforturilor presedintelui Toyota, Akio Toyoda, de a reconstrui reputatia pentru calitate a producatorului auto.

Toyota a rechemat in service peste 10 milioane de masini in 2009 si 2010, iar in octombrie a anuntat ca trebuie aduse in service 7,43 milioane de autovehicule produse de grup, din cauza unei defectiuni care putea conduce la topirea si chiar aprinderea butonului de inchidere a geamurilor.

Sursa: incomemagazine.ro

Nu se mai poarta aspiratele! Honda Civic Type-R: 2.0 Turbo, de 300 CP... Dacia pregateste trei modele noi, printre care un break si o camioneta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x