Antena Căutare

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, unde maşinile circulă în coloană/ Pe sectoarele de autostradă, circulaţia este moderată, iar carosabilul uscat - VIDEO

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) anunţă că, duminică, traficul este aglomerat pe Valea Prahovei, unde maşinile circulă în coloană. Pe sectoarele de autostradă, circulaţia este moderată, iar carosabilul este uscat.

”Vă informăm că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de coborâre al DN 1 Braşov-Ploieşti, între kilometrii 134 şi 132, pe raza staţiunilor Azuga şi Buşteni, judeţul Prahova, unde se circulă în coloană”, a transmis, duminică, IGPR.

Potrivit sursei citate, pe sensul de urcare către zona montană se circulă în coloană pe tronsonul kilometric 128 – 132, între localităţile Poiana Ţapului şi ieşirea din Buşteni.

”Trafic intens către Capitală este şi la kilometrul 105 al DN 1 Braşov-Ploieşti, în zona oraşului Comarnic. Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului”, a mai precizat IGPR.

Poliţiştii precizează că, pe toate tronsoanele de autostradă, traficul este moderat, nu se înregistrează precipitaţii, iar carosabilul este curat.

Poliţia recomandă rute alternative pentru cei care se întorc duminică din vacanţa de sărbători petrecută pe Valea Prahovei şi vor să evite aglomeraţia de pe DN1.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pentru evitarea aglomeraţiei pe principalele artere rutiere în aceste zile de vacanţă, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative şi a intervalelor orare.

Pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

- DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti;
- DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti;
- DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – DN 71 – Bucureşti;
- DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Sursa : news.ro

Tu știi care e cea mai scumpă mașină? Ebay a creat topul celor mai scumpe mașini din 2019... Tramvai vs. BMW, „meciul” anului în București! Un vatman supărat i-a dat șoferului o lecție de neuitat | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x