Antena Căutare

Trafic intens pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Predeal şi Buşteni, dar şi în Comarnic

Traficul se desfăşoară, luni, în condiţii de aglomeraţie pe Drumul Naţional 1, în judeţul Prahova, circulându-se în coloană între Predeal şi Buşteni, dar şi în Comarnic.

Centrul Infotrafic anunţă că, luni, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre Braşov - Ploieşti şi de asemenea în localitatea Comarnic, pe ambele sensuri de mers.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi ruta alternativă de pe DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A 3 Ploieşti - Bucureşti.

”Recomandăm conducătorilor auto să nu efectueze depăşiri riscante, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, a transmis Infotrafic.

De asemenea, poliţiştii din Braşov au anunţat că de la ora 12.00 au fost constituite dispozitive de informare a conducătorilor auto în zona Dârste -DN1 şi DN73, intersecţie cu DN 73A (Râşnov).

Sursa : news.ro

Intervenţie a drumarilor pe Autostrada Soarelui, unde un rost de dilataţie a ridicat două dale, din cauza căldurii... Cod Rutier 2019: O nouă regulă intră în vigoare de la 1 iulie. N-ai carte, n-ai permis de conducere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x