Antena Căutare

Transfagarasanul, inclus in topul celor mai incintante drumuri din lume

Nu avem autostrazi ca in Vest, dar avem sosele spectaculoase! Transfagarasanul a fost recent inclus in topul celor mai incintante drumuri din lume! Peisajele spectaculoase ale "Drumului din Nori", cum i se mai spune, i-au lasat fara cuvinte pe toti care l-au parcurs.

Cursele Formula 1 sunt la fel de spectaculoase ca Jocurile Olimpice. Cel putin, daca tinem cont de numarul de fani din intreaga lume. Privit de sus, Transfagarasanul capata aceeasi grandoare ca traseul de desfasurare al F1. De la an la an, si soseaua care strabate Muntii Fagaras aduna mii de fani de peste tot. A fost testata si astazi. Mai ales ca a fost clasificat drept unul dintre cele mai frumoase drumuri din Europa.

Transfagarasanul masoara 91 de kilometri si trece peste 830 de podete si 27 de viaducte. Experienta n-are cum sa nu fie una de neuitat. Multi dintre turisi testeaza insa soseaua per pedes sau cu bicicleta.

foto: art-zone.ro

Un tanar de 28 de ani si-a construit propriul Lamborghini... TopGear testeaza cel mai puternic diesel Astra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x