Antena Căutare

Trei modele de Peugeot potrivite pentru femei

Conform unui studiu, marca Peugeot se clasează în topul celor mai apreciate mașini de către femei. Mai jos îțî prezentăm trei modele de Peugeot, care să te inspire dacă ești în căutarea automobilului perfect pentru tine.

Femeile au de asemenea pretenții atunci când vine vorba de alegerea unui autoturism, fie că este unul de familie sau personal. Să spunem doar că ele au criterii de selecție puțin diferite față de bărbați, care își doresc o mașină sport cu un motor puternic.

Doamnele iau în calcul atunci când achiziționează o mașină, ca aceasta să fie sigură, cu un consum mic, fiabilă pentru oraș și cu un design elegant. Conform unui studiu, marca Peugeot se clasează în topul celor mai apreciate mașini de către femei. Mai jos îțî prezentăm trei modele de Peugeot, care să te inspire dacă ești în căutarea automobilului perfect pentru tine.

  • Peugeot 107 este o mașină din categoria mică, fabricată din 2005 până în prezent, care atrage o mare parte din clientela feminină prin aspectul compact dar totodată modern și elegant. Consumul de combustibil ce ajunge la 5 l/100 km, fac din Peugeot 107 un autoturism urban, potrivit pentru femeile active care se confruntă zilnic cu traficul din oraș. Un alt lucru apreciat de publicul feminin este că această mașină se conduce ușor datorită caroseriei mici și a manevrabilității bune. Dacă ai în plan să achiziționezi un Peugeot 107, află că și prețul este unul avantajos. Pe site-ul de anunțuri auto CarZZ.ro, acest model din anul 2011 costă 3.300 de euro.

  • Femeile au fost și vor fi tot timpul atrase de mașinile decapotabile, așadar la acest capitol se remarcă Peugeot 207 cc. Combinația dintre stil, confort și stabilitate este pe placul noii generații. Interiorul este fabricat din materiale de cea mai bună calitate, cu scaune confortabile iar accesoriile ca pilotul automat, senzorii de ploaie și lumni fac din șofatul doamnelor și domnișoarelor o plăcere. Dacă îți place să călătorești des, acest model este perfect pentru plimbările din sezonul cald, însă și iarna poate rula fără probleme datorită capotei rigide ce oferă o stabilitate termică foarte bună. Prețul unui Peugeot 207 cc full-options din anul 2008 ajunge la 4.500 de euro.

  • Design-ul inovator și tehnologia de ultimă generație i-au adus autoturismului Peugeot 3008 titlul de “Mașina anului 2017” în Europa, iar în 2016 a obținut cel mai mare punctaj la testele pentru siguranță. Acest model este dotat cu ecran tactil și camere video pentru a avea vizibilitate în jurul mașinii în timpul manevrelor de parcare, iar sistemul de frânare automată detectează și ajută la evitarea unei coliziuni. Caroseria Crossover este alt avantaj care oferă siguranță și stabilitate pentru drumurile lungi, ceea ce fac din Peugeot 3008 mașina ideală pentru familiile cu copii. Mămicile interesate au posibilitatea să cumpere un model din anul 2014 cu 10.000 de euro.

Tu te-ai decis ce model este potrivit pentru nevoile tale? Intră pe CarZZ.ro, unde găsești peste 1.700 de anunțuri cu autoturisme Peugeot de vânzare, pentru toate gusturile și toate bugetele!

E OFICIAL, prin lege! Limitele de viteză rămân orientative: Cum scapă șoferii de orice amendă rutieră... Veşti bune pentru şoferi. Creşte viteza maximă admisă pe autostrăzi. Iată de când!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x