Antena Căutare

Trei situații în care un ATV este mai util decât alte mijloace de transport

La modă, util, perfect pentru senzații tari și adrenalină și ușor de manevrat, cam așa se definește vehiculul pe patru roți numit ATV. Când și de ce ai investi într-un astfel de mijloc de transport? E simplu! Un ATV își merită banii atunci când știi sigur că nu-l vei ține în garaj doar ca să-ți ocupe spațiul.

La modă, util, perfect pentru senzații tari și adrenalină și ușor de manevrat, cam așa se definește vehiculul pe patru roți numit ATV. Când și de ce ai investi într-un astfel de mijloc de transport? E simplu! Un ATV își merită banii atunci când știi sigur că nu-l vei ține în garaj doar ca să-ți ocupe spațiul.

E destul de dificil să-l folosești într-un oraș aglomerat precum Capitala și, în plus, este destinat traseelor off-road. Dacă ești pasionat de munte sau pur și simplu vrei să încerci experiențe noi, găsești ATV-uri de vânzare de diferite dimensiuni și motorizări. Dacă ești experimentat și ai condus motoare de-a lungul vieții, poți opta pentru unul cu o capacitate a motorului mai mare, cât să simți când pleci de pe loc. Altfel, novice fiind, este recomandat să-ți cumperi unul micuț, de maximum 125 de centimetri cubi.

Adrenalină în vacanță

Sigur vrei să uiți de mașină atunci când te afli în vacantă la munte, dar parcă nu te duc picioarele să urci până în vârful unui masiv. La telecabină este mereu coadă, iar timpul tău este important. Aici intră în schema ATV-ul, unul dintre cele mai căutate mijloace de transport. Adrenalina este cuvântul de ordine atunci când te urci pe un ATV, iar traseele montane pot fi parcurse fără probleme cu condiția să fii echipat corespunzător. Investește-un într-un echipament complet, ceea ce presupune achiziționarea unui costum impermeabil și o cască de protecție, care nu trebuie să lipsească sub nicio formă atunci când te urci pe un astfel de mijloc de transport.

Mai multă siguranță pe patru roti

Dacă ești fan bicicletă, atunci e cazul să încerci și senzația pe patru roți. Sigur nu vei putea folosi ATV-ul în drumul tău spre serviciu, însă dacă pleci la munte și vrei să încerci un traseu off-road, un astfel de mijloc de transport îți poate oferi adrenalină maximă.

La extrema cealaltă, în cazul în care nu ai reușit niciodată să înveți să mergi pe bicicletă, nu trebuie să-ți faci griji că nu vei putea “mânui” un ATV. Este extrem de simplu de manevrat și toate comenzile sunt pe manetele de la mânere. Fii precaut atunci când conduci un astfel de vehicul, mai ales dacă capacitatea motorului este una mare. Ai putea să ai senzația că frânezi și că nu se mai oprește.

Cât costă un ATV. Buget mai mic decât dacă ți-ai cumpăra un motor

Toată viața ai visat să ai un motor, însă nu ai permis de conducere categoria A pentru a-l putea conduce și, în plus, nu ești sigur că te vei simți în siguranță pe două roți? Alege varianta de rezervă, ATV-ul. Desigur, este mijlocul de transport pe care-l vei folosi pe plajă sau pe traseele montane și nu vei avea o viteză mai mare de 60 km/h. Însă vei fi pe patru roți, îl vei putea conduce cu permis categoria B și vei simți adrenalina asemănătoare celei oferite de un motor.

În plus, dacă nu ai un buget foarte mare pentru pasiunea ta, un ATV sh este perfect. Îl găsești pe internet cu prețuri pornind de la câteva sute de euro, în funcție de vechime, de dimensiuni și motorizare. Există și variante scumpe ale acestui autovehicul, cel mai scump ATV poate ajunge și la 20.000 de euro și arată ca o “navă spațială”.

Intenționezi să îți cumperi un ATV? Indiferent de bugetul pe care îl ai pentru achiziționarea unui astfel de vehicul, nou sau la mâna a doua, trebuie să studiezi cu atenție oferta de pe piață. Găsești cele mai bune opțiuni la LaJumate.ro, acolo unde mii de anunțuri de vânzare sunt actualizate zilnic.

Rulote de vânzare: care sunt prețurile, la ce trebuie să fii atent, povești cu rulote... Preschimbare permis auto: cea mai scurtă cale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x