Căutare Live

Trucul pe care toți românii care vânează mașini second hand ar trebui să-l știe

Odată cu eliminarea taxei de timbru în februarie 2017, parcul auto din România a cunoscut un import masiv al mașinilor second-hand din Occident.

Odată cu eliminarea taxei de timbru în februarie 2017, parcul auto din România a cunoscut un import masiv al mașinilor second-hand din Occident.

Vânzările au crescut și ele vertiginos și cumpărătorilor le este tot mai greu să deosebească un samsar de un vânzător de bună credință.

Iată câteva moduri prin care poate fi demascată o persoană care se ocupă cu afaceri de vânzare-cumpărare a mașinilor.

Dacă bănuiești că e samsar, caută pe Google numărul de telefon

Motorul de căutare Google indexează numerele de telefon folosite pentru un anunț de vânzare. Astfel, dacă vei găsi mai multe anunțuri cu același număr de telefon, e clar că vânzătorul este un samsar.

Mergi cu mașina la testat indiferent de la cine o cumperi

De cele mai multe ori, samsarii vor susține că automobilul are kilometri reali și că nu sunt dați înapoi. Kilometrajul real îl poți afla de la un dealer al mărcii. Prețul pentru această operațiune este de aproximativ 200 de lei.

Cum deosebești un samsar de mașini de toți ceilalți vânzători

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Ce zice presa străină despre cea mai nouă mașină Dacia. Reacțiile sunt surprinzătoare pentru România...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri