Trucul pe care toţi şoferii trebuie să îl ştie. Aşa cureţi gheaţa de pe parbriz în mai puţin de un minut

A venit iarna cu adevărat şi, odată cu ea, şi problemele şoferilor. Una dintre cele mai enervante este, de departe, cea a geamurilor îngheţate. Din fericire, însă, există o soluţie simplă şi rapidă, spun specialiştii

A venit iarna cu adevărat şi, odată cu ea, şi problemele şoferilor. Una dintre cele mai enervante este, de departe, cea a geamurilor îngheţate. Din fericire, însă, există o soluţie simplă şi rapidă, spun specialiştii

Tot ce ai de făcut este să pui două treimi de spirt, una de apă şi o lingură de detergent de vase lichid într-o sticlă de cca 500ml, care să aibă un capăt cu dispozitiv de tip spray. Poţi folosi o asemenea sticlă de la detergenţii lichizi de baie sau de bucătărie.

Amestecă cele trei ingrediente şi pune-le în sticlă. Apoi, pur şi simplu trebuie să aplici lichidul pe parbrizul îngheţat. Se lasă să acţioneze câteva secunde. Vei observa cum începe gheaţa începe să se dezgheţe.

CALCULATOR TAXĂ AUTO 2018! Află cât vei plăti pentru orice maşină. Tot ce trebuie să ştii despre timbrul de mediu

Foloseşte o racletă pentru a o îndepărta uşor, apoi poţi şterge parbrizul cu o cârpă din microfibra, moale. Mai simplu de atât nu se poate, nu-i aşa?

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri