Antena Căutare

Tuning / BMW M3 - 707 motive de emotie

Inginerii de la Emotion Wheels au aruncat motorul aspirat de M3 si au montat pe un E92 monstrul mecanic de pe X5/X6 M, putin modificat. Rezultatul? 707 CP pur-singe!

Ce faci cind, de ani si ani, faci acelasi lucru, in speta desenezi jante? Te plictisesti. Si? Si te apuci, evident, si de altceva. Este cazul celor de la Emotion Wheels (EW) care, infectati fiind cu "virusul cailor putere", au inceput sa modifice masini de la A la Z.

Primul "pacient" a fost un Audi Q5, pe care l-au tunat impreuna cu specialistii in resoftari de la Digi-Tec. Nu le-a fost suficient, insa! Prin urmare, s-au apucat sa mestereasca un BMW M3 E92.

In primul rind, celor de la EW nu le-a fost pe plac propulsorul V8 de 4.0 litri, aspirat, al M3-ului. Prea putini cei 420 CP pentru ambitiile lor! Pentru a se evita eventualele complicatii de spatiu, prinderi, etc., inlocuitorul a fost gasit tot in curtea constructorului bavarez, sub capota lui X5 M sau a X6-ului M. Este vorba despre agregatul bi-turbo de 4.4 litri, tot V8, care dezvolta standard 555 CP.
Suficient? Nu. Specialistii EW au umblat putin la electronica, au inlocuit evacuarea, cu una sport, special desenata, si au scos din motor nici mai mult, nici mai putin de 707 CP.

Performantele M-ului de 707 CP nu au fost date publicitatii dar, daca avem in vedere ca M3-ul normal, de 420 CP, "bate" suta in 4,8 secunde, ne putem astepta la cifre sub 4,0 secunde.

Mai multe detalii in Young GSP

VERDICT: Dacia DUSTER, "Cel mai 4x4 SUV"... Renault Latitude, cu nasul la purtare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x