Antena Căutare

Tuning: BMW Seria 7 by Mansory - Lovitura fara mila

Sa spunem ca ai un BMW Seria 7 de care te-ai cam plictisit in ultima vreme. Sigur ca ultimul lucru pe care ti l-ai dori ar fi ca prietenul tau cel mai bun sa afle asta, mai ales ca e mai multumit ca oricand de S500-le lui. Asadar, ce e de facut? Da o tura pe la Mansory, iar masina ta va arata ca si cum ar fi iesit de curand din mainile mecanicilor personali ai lui Darth Vader. Sau, cel putin, te va minti frmuos ca tocmai a facut-o.

Filiala elvetiana a Mansory a schimbat barele de protectie ale navei-amiral BMW, inlocuindu-le cu niste maxilare din carbon, pline de tupeu, ale caror guri de aerisire ar putea inghiti totii meteoritii ce amineinta siguranta planetei. Pentru ca lumea sa stie clar ca Siebener-ul tau nu e unul de rand, LED-urile de zi au locul lor rezervat, in falcile masinii.

Iar daca tot te-ai plictisit de un BMW, de ce nu i-ai arunca la gunoi plamanii, narile sau cum vrei sa le mai zici celor doua aerisiri tipice marcii? Manssory vine cu solutia perfecta: un calandru anonim, care vorbeste despre tot atat de multe ca un ogar transpirat.

La partea din spate, barele de protectie cvadruple vor face gustul oricarui nimfoman, iar jantele super-cromate nu mai lasa loc de vreun comentariu. Si tine-te bine. Inca nu stim ce e sub capota...

Sursa: TOP GEAR

VEZI istoria BMW M5 in imagini!... Test comparativ: Citroen C4 vs. VW Golf VI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x