Antena Căutare

Tuning de casa: Volkswagen Polo R Line

Volkswagen a croit noi haine, sub brandul "R Line", pentru a conferi micutului Polo un look sportiv si mai rafinat. Dar, in ciuda denumirii rezonante, masinuta nu beneficiaza decat de motorasul supraalimentat 1.2 TSI de 105 CP.

Cum imaginea conteaza, Polo-ul R Line dispune de un kit de caroserie profilat agresiv, ce consta in parasocuri fata/spate mai ample, praguri putin evazate, o grila pentru radiator de culoare negra, stralucitoare, si jante Mallory de 16 inch.

La interior, sunt oferite scaune profilate sport, cu logo-ul "R Line" brodat pe tetiere, un pedalier din aluminiu si un volan in trei spite.

Sub capota, 1.2 TSI-ul este cuplat la o cutie de viteze manuala, in 6 trepte, ce permite masinutei sa sprinteze 0-100 km/h in 9.7 secunde si sa atinga o viteza maxima de 188.8 km/h.

Prin urmare, nu se poate compara cu Polo-ul GTI 1.4 TSI / 180 CP, care "bate" suta in 6.9 sec., dar nici nu se face de rusine, imbinand destul de bine look-ul agresiv cu performantele, constituind si un posibil "subiect de studiu" pentru alti tuneri, ce ar putea sa mai creasca putin presiunea de supraalimentare si, implicit, puterea.

Toyota ataca pietele emergente cu opt noi modele compacte... Un senzor montat in parcari le poate spune soferilor daca si unde sunt locuri libere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x