Antena Căutare

Tuning pentru BMW M3

„Less is more”, „Nice and easy does it” - cateva din expresiile care spun - intr-o oarecare masura - ca e mai bine sa fii discret la exterior si pe care APP Europe arata ca le stie foarte bine cand vine vorba de BMW M3.

Cresterea in performante a fost axata, in primul rand, pe scaderea in greutate - o abordare inspirata fie din competitiile motorsport, fie in urma unei vizite la o sala de fitness.

2010/06/17//63565-spate.jpg

APP Europe a ales un sistem de frane de la StopTech (cei care nu ii lasa pe Brembo sa detina monopolul), cel mai performant si cel mai usor (si, se pare, cel mai inflamabil), evacuarea a luat-o de la tovarasul Akrapovic, rotile sunt ATS „Race Light" (in cazul de fata, sensul cuvantului „Light" poti fi sigur ca nu are nicio legatura cu lumina) de 19 toli, imbracate in pneuri Michelin Pilot Sport 2, plus o suspensie sport KW Club Sport. Kilogramele date jos in urma aceste operatiuni sunt in numar de 37.

Am zis ca a fost axata „in primul rand" pe scaderea in greutate, deci au mai existat si alte modificari. Unele la motor, adica. 30 de cai putere in plus si 40 Nm. Tot in plus.

sursa: Top Gear

Abarth si EVOlutia hot-hatch... Dilema americana: Chevy sau Chevrolet?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x