Antena Căutare

Tuning Range Rover: King Kong traieste!

Mansory a stricat aniversarea de 40 de ani a venerabilului Range Rover, cu un kit de tuning tipic casei. Multumim mult. Baieti, data viitoare incercati cu un tort de noroi.

Range Rover a implinit 40 de ani, ceea ce e bine sau rau, in functie de unghiul din care privesti problema. Pe de-o parte, putem sa ni-l imaginam ca pe un lord care a ajuns la varsta maturitatii. Poate acum sa vaneze cu o precizie incredibila, insotit doar de ogarul sau credincios prin padurile din Hampshire.

Pe de alta, avem in fata imaginea unui barnat care tocmai a ajuns in varful unui montagne russe, iar asta inseamna ca nu il asteapta decat andropauza si un comportament indoielnic fata de seul opus. Elvetienii de la Mansory s-au gandit exact la ultima situatie, asa ca, daca esti in cautarea unei masini care sa-ti urle neincrederea de sine in gura mare, iat-o chiar aici!



Meniul include aripi evazate suplimetar, mai largi cu 60 de mm in fata si cu 80 la partea posterioara, bare de protectie noi, un difuzor de aer din carbon, precum si jante de 23 de inchi. Interiorul nu a scapat nici el de mana elvetienilor, dar nimeni nu a suflat nimic despre pastilele contra arsurilor gastrice. La aniversari, se bea mult, de obicei!

Citeste topgear.ro!

Maserati, bantuit de fantoma lui MC12... Chevrolet Volt, Nissan Leaf si Ford Fiesta, finaliste la masina "verde" a anului 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x