Antena Căutare

TUV 2011: Aur pentru Toyota Prius!

Spre bucuria ecologistilor, hibrida celor de la Toyota a castigat "medalia de aur", in urma raportului TUV 2011.

Cu toate ca americanii au vrut s-o ingroape sub un munte de acuzatii indoielnice, dupa ce tot ei o cumparau la kilogram, Toyota Prius isi dovedeste calitatile, in urma celui mai nou raport legat de masinile uzate, elaborat de TUV.

Pionierul hibrid este pe primul loc intre vehiculele cu o vechime de 3 ani, avand cea mai scazuta rata de incidenta a defectiunilor majore, mai precis 2,2 procente.

Locul doi este impartit de Toyota Auris, Mazda 2 si Porsche 911, fiecare cu un procent 2,3.

Rata medie de incidenta a defectiunilor majore pentru toate vehiculele verificate a crescut cu 1,9 puncte in comparatie cu anul anterior, pana la 19,5 procente.

Dintr-un numar total de 100 vehicule testate, aproximativ 2,2 procente nu au trecut de prima inspectie periodica impusa prin lege pe durata de viaţă a vehiculului.

Pentru Raportul TUV, expertii analizeaza rezultatele inspectiilor auto generale impuse prin lege. Baza evaluarii consta exclusiv in criteriile definite in catalogul de verificare al Regulamentelor de Licentiere in Trafic Rutier din Germania.

Primul raport TUV a aparut în 1971 in Cologne, sub titlul „Cat de sigura este masina ta? - Rapoarte TUV Rheinland".

Raportul este indiscutabil pe locul intai pe piata germana cand vine vorba despre ghiduri pentru maşini uzate. Iar daca ne gandim la cat de patrioti sunt nemtii, putem fi siguri ca Toyota Prius si-a meritat din plin medalia de aur.

Sursa: Top Gear

FOTO! Cum se fabrica noul BMW Seria 6 Cabriolet... Noua taxa de poluare intra in vigoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x