Antena Căutare

Uber: Ne dorim să lucrăm cu autorităţile pentru a reduce problemele de trafic

Ordonanţa de urgenţă care reglementează serviciile de ridesharing precum Uber, Bolt şi Clever, a fost avizată, marţi, de Guvern. Miercuri, Uber a anunţat că acesta reprezintă un pas important pentru modernizarea serviciilor de transport în România.

Platforma de ridesharing Uber a anunţat, miercuri, ca reacţie la adoptarea OUG-ului care reglementează ridesharing-ul, că doreşte să lucreze, în continuare, cu autorităţile şi cu ceilalţi furnizori de transport, inclusiv şoferii de taxi, pentru a reduce problemele de trafic.

Ordonanţa de urgenţă care reglementează serviciile de ridesharing precum Uber, Bolt şi Clever, a fost avizată, marţi, de Guvern.

Miercuri, Uber a anunţat că acesta reprezintă un pas important pentru modernizarea serviciilor de transport în România.

”Este un pas important pentru modernizarea serviciilor de transport în România şi o veste foarte bună pentru şoferii parteneri şi pentru utilizatori, care au acum mai multe opţiuni - transport în comun, taxi sau servicii alternative. Apreciem dialogul avut atât cu Guvernul, cât şi cu Parlamentul de-a lungul acestor luni. Fără deschiderea tuturor partidelor, această reglementare nu ar fi fost posibilă. Ne dorim să lucrăm cu autorităţile şi cu ceilalţi furnizori de transport, inclusiv şoferii de taxi, pentru a reduce problemele de trafic din marile oraşe, cum ar fi aglomeraţia, poluarea sau lipsa parcărilor. În tot acest parcurs complicat, a contat foarte mult susţinerea masivă din partea utilizatorilor. Petiţia cu cele peste 400.000 de semnături adunate în doar 6 zile a arătat tuturor că românii sunt pro-inovaţie. Le mulţumim pentru sprijin. Angajamentul nostru este să #continuăm să le oferim un serviciu sigur şi de calitate”, au declarat reprezentanţii Uber România.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a solicitat, recent, Guvernului să retragă din dezbaterea publică proiectul de OUG privind transportul alternativ, pentru că ar încălca legislaţia şi Constituţia României.

Sursa : news.ro

Noul Ford Puma, primul hibrid produs în România. Specificații și consum... Patru autoturisme speciale pentru persoanele cu dizabilități vor ajunge la Timișoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x