Antena Căutare

Un gest banal făcut la volan te poate costa acum sute de lei! Amenzi mari pentru un lucru pe care sigur îl faci şi tu

Dacă până acum nu dădeai atenţie gesturilor banale făcute în timp ce conduci, trebuie să ştii că unele lucruri îţi pot aduce pagube de sute de lei. 

Dacă până acum nu dădeai atenţie gesturilor banale făcute în timp ce conduci, trebuie să ştii că unele lucruri îţi pot aduce pagube de sute de lei.

Un gest care îți poate aduce o amendă usturătoare este claxonatul. Un banal claxon poate aduce şoferului între 580 şi 725 de lei amendă, întrucât avertizarea sonoră fără motiv se încadrează potrivit Codului Rutier în clasa a doua de sancţiuni şi se pedepseşte cu 4-5 puncte de amendă.

De asemenea, mii de români din Italia primesc amendă pentru un gest care nu este interzis în România. Condusul cu mâna pe geam este un gest des întâlnit, mai ales în timpul verii, atunci când temperaturile sunt ridicate. Dacă se constată că un șofer conduce cu mâna pe geam, el poate primi o amendă de peste 150 de euro.

Atenţie mare, şoferi din Capitală! Trafic restricționat în weekend, în București... Şoferii care nu-şi plătesc amenzile rutiere riscă să rămână fără carnet. Un deputat PSD a venit cu propunerea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x