Antena Căutare

Un oras grecesc are mai multe Porsche-uri decat New York sau Londra!

Grecii par sa aiba o afinitate pentru automobilele Porsche Cayenne. In statul elen, exista mai multe astfel de masini decat persoane care declara un venit de peste 50.000 de euro.

The Telegraph


Informatia a fost scoasa la lumina de profesorul Herakles Polemarchakis, fost sef al Departamentului Economic al Guvernului din Grecia.

Ceva trebuie sa fie in neregula, considera jurnalistii britanici, avand in vedere ca orasul Larissa (250.000 de locuitori) are mai multe masini Porsche pe cap de locuitor decat New York sau Londra.

Inmultirea automobilelor Porsche Cayenne este o curiozitate luand in considerare conditiile economice din Grecia, este de parere profesorul Polemarchakis.

„In urma cu doi ani, in Grecia erau mai multe automobile Porsche Cayenne decat persoane care declarau si plateau taxe pentru un venit de peste 50.000 de euro", a adaugat profesorul.

In timp ce producatorul german de automobile ar putea sa se mandreasca cu popularitatea pe care masinile sale o au in Grecia, platitorii de taxe germani si-ar putea pune semne de intrebare referitoare la „salvarea" economica a unui stat care nu este familiarizat cu plata taxelor, mai noteaza publicatia The Telegraph.

In plus, si autoritatile chineze se intreaba de ce ar trebui sa contribuie la sustinerea economica a unui stat care ii plateste mai mult pe someri decat pe cei care muncesc.

Presedintele francez Nicolas Sarkozy a anuntat, saptamana trecuta, ca datoria publica a Greciei va fi redusa cu 100 de miliarde de euro, dupa ce bancile creditoare au acceptat sa piarda 50 % din valoarea creantelor. Acordul a fost realizat la summitul tarilor din zona euro.

Presedintele Nicolas Sarkozy, cancelarul Angela Merkel si alti lideri europeni s-au intalnit personal cu reprezentantul bancilor, pentru a-l convinge sa accepte reducerea datoriei grecesti.

Sursa: Antena 3

Vezi imagini cu viitorul Toyota FT-86!... Juke-R, in lumina reflectoarelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x