Antena Căutare

Un retailer online de piese auto se extinde în offline şi deschide al treilea magazin fizic în Bucureşti

AutoEco.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de piese şi accesorii auto din România, deschide al treilea magazin offline în Bucureşti, investiţia ridicându-se la 20.000 de euro.

”Mişcarea face parte din strategia de dezvoltare a segmentului offline, ce completează business-ul online şi răspunde, în acelaşi timp, cererii din partea clienţilor”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Noul magazin din cartierul Militari este rezultatul unei investiţii de 20.000 de euro, are o suprafaţă de 126 de metri pătraţi şi oferă clienţilor posibilitatea ridicării produselor comandate online direct din magazin, dar şi accesul instantaneu la produsele expuse care fac parte, cu precădere, din categoria consumabilelor auto de mare uz.

„În prezent, 80% dintre vânzări vin din mediul online, o bună parte dintre comenzile aferente Bucureştiului fiind cu ridicare personală de la unul dintre magazinele fizice. Restul de 20% dintre vânzări sunt generate de clienţi care vin direct în magazine, comandă acolo şi ridică produsele tot din magazine”, spune Costin Stan, CEO AutoEco.ro.

Odată cu deschiderea magazinului din sectorul 6, AutoEco.ro acoperă o zonă extinsă din Bucureşti în care poate oferi livrarea produselor aflate în stoc în aceeaşi zi.

AutoEco.ro a încheiat anul 2019 cu o creştere a vânzărilor de peste 30%, pe fondul îmbunătăţirii experienţei de shopping a utilizatorilor, a creşterii traficului pe site şi a ratei de conversie, dar şi ca urmare a introducerii opţiunii de plată în rate a comenzilor, în prezent, clienţii având posibilitatea să achite online în 12 rate fără dobândă, prin cardul de cumpărături STAR de la Banca Transilvania.

AutoEco.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de piese şi accesorii auto din România. Cu o prezenţă în online de nouă ani, AutoEco.ro, marcă înregistrată a Motoreco Parts SRL, oferă peste 2 milioane de piese auto pe platforma online, de la peste 400 de producători consacraţi în domeniul industriei auto.


Sursa : news.ro

Mort de beat la volan și cu permisul suspendat, gonea pe șosele cu portbagajul plin cu țigări de contrabandă... Bill Gates a preferat să cumpere un Porsche integral electric şi nu un automobil Tesla, iar Elon Musk l-a numit ”dezamăg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x