Antena Căutare

Un român a fost prins cu un permis de conducere auto falsificat. Ce sumă a dat bărbatul pentru a obține permisul

Un bărbat de 35 de ani, din Galaţi, a fost depistat la volan de poliţiştii de frontieră pe raza localităţii Frumuşiţa cu un permis autofalsificat. La control nu figura în baza oficială de date, dovedindu-se ulterior că este fals.

Un bărbat de 35 de ani, din Galaţi, a fost depistat la volan de poliţiştii de frontieră pe raza localităţii Frumuşiţa cu un permis auto falsificat. La control nu figura în baza oficială de date, dovedindu-se ulterior că este fals.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit în localitatea de frontieră Frumuşiţa (judeţul Galaţi, un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România, condus de gălăţeanul Robert C., în vârstă de 35 de ani și au descoperit că acesta avea permisul fals.

Cerându-i-se actele, bărbatul a prezentat un permis de conducere flas cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că permisul de conducere în cauză este fals, iar cel de la volan nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Acesta a cumpărat permisul din Republica Moldova cu 800 de euro.

CNAIR: Restricţiile de circulaţie pe Valea Oltului continuă până în 15 noiembrie... Constanţa: Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea unui şofer care a mers cu maşina pe contrasens, pe Autostrada A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x