Antena Căutare

Răzbunare neașteptată! Un șofer amendat pentru lipsa trusei medicale a sunat la 112 şi a reclamat că poliţiştii sunt băuţi! Ce a urmat, întrece orice imaginație

Un caz neobișnuit a avut loc zilele trecute, la Hunedoara, unde un șofer care a fost oprit în trafic și amendat de polițiști a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe oamenii legii. 

Un caz neobișnuit a avut loc zilele trecute, la Hunedoara, unde un șofer care a fost oprit în trafic și amendat de polițiști a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe oamenii legii.

Șoferul, în vârstă de 31 de ani, a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliție. A primit o amendă în valoare de 540 de lei pentru lipsa rovignetei, lipsa trusei medicale, a extinctorului şi a triunghiurilor reflectorizante, după care și-a dorit să se răzbune pe oamenii legii. Astfel, el a apelat serviciul de urgență 112 și a reclamat că agenţii de circulaţie erau băuţi.

La scurt timp după primirea sancţiunii, conducătorul auto a sesizat telefonic, la numărul de urgenţe 112, faptul că poliţiştii care l-au sancţionat se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Urmare a sesizării, conducerea I.P.J. Hunedoara a dispus ca şeful Biroului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene să se deplaseze în teren în vederea testării celor doi agenţi de poliţie care l-au sancţionat pe bărbat. În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ, pentru ambii agenţi de poliţie rutieră”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, conform Adevărul.

În urma apelării nejustificate a numărului de urgenţă 112, şoferul urmează a fi sancţionat contravenţional, în baza Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Revoltător! Cooperativa „Munca în zadar'' pe Centura Capitalei! Un grup de muncitori este filmat cu camera ascunsă cum a... Schimbare uriașă pentru toți șoferii din România! Cum vor putea rămâne fără mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x