Antena Căutare

Vânzări auto: Unde găsești pe Internet cele mai ieftine mașini

Pentru mulți dintre români mașina a devenit un mijloc de transport de care nu se pot lipsi, fie că o folosesc pentru naveta zilnică spre locul de muncă sau la simple deplasări de weekend. Se caută tot mai mult mașinile ieftine, care să nu necesite reparații imediate și care să aibă recenzii bune în materie de fiabilitate și consum.

Pentru mulți dintre români mașina a devenit un mijloc de transport de care nu se pot lipsi, fie că o folosesc pentru naveta zilnică spre locul de muncă sau la simple deplasări de weekend. Se caută tot mai mult mașinile ieftine, care să nu necesite reparații imediate și care să aibă recenzii bune în materie de fiabilitate și consum.

Oferta de vânzări auto din România este tot mai variată și autoturismele ieftine sunt cele care se dau imediat. Un buget prestabilit, de câteva mii de euro, este suficient pentru a face o primă selecție. Unii aleg marca, alții anul de fabricație, în timp ce o parte dintre șoferii care caută să-și cumpere o mașină se uită la numărul de kilometri și la dotăril. Indiferent de criteriile pe care le iei în calcul atunci când cauți să-ți cumperi un autoturism, cel mai la îndemână este să deschizi un laptop, o tabletă sau un telefon mobil și să studiezi piața.

Iată câteva ponturi pentru a găsi cele mai ieftine mașini de vânzare pe internet:

Site-urile reprezentanțelor care vând mașini rulate

Pe site-urile de mașini rulate se vând în general autoturismele de flotă, folosite o perioadă de angajații unei companii și schimbate în reprezentanțele auto prin programe de tip buy-back. Oferta poate să fie variată, însă trebuie să iei în calcul că aici vei găsi doar anumite mărci și anumite modele. Unul dintre avantajele achiziționării unei astfel de mașini îl reprezintă numărul mic de kilometri parcurși și anul de fabricație. De cealaltă parte, o fostă mașină de companie ar putea să nu aibă foarte multe dotări și să nu fi fost suficient de îngrijită, doar pentru faptul că i-a folosit cuiva drept mașină de serviciu. Tot ce trebuie să faci este să pui în balanță aspectele positive și cele negative și să decizi în consecință.

Mașini recuperate de firmele de leasing, scoase la licitație pe internet

Mașini ieftine rulate, adesea aproape noi, se găsesc și pe site-urile de licitații din România și din afară. În general, executorii judecătorești care preiau dosare de recuperare ajung să ridice mașinile celor care nu reușesc să-și mai plătească ratele. Mulți dintre cei care încheie contracte cu băncile sau cu firmele de leasing renunță la autoturisme pentru că nu le mai pot plăti, iar bunurile ajung să fie evaluate și ulterior scoase la licitație chiar de executorii judecătorești.

Pașii unui astfel de proces sunt simpli. Odată recuperată, mașina este evaluată și primește un preț de pornire de la care începe licitația. Fiecare autoturism este postat pe internet, pe site-uri specializate, cu caracteristici, fotografii și preț. Detaliile despre felul în care poți participa la o astfel de licitații sunt publice și le găsești la un simplu click distanță.

Site-urile de anunțuri auto, cu mii de oferte actualizate zilnic

Site-urile de anunțuri de profil sunt cele mai la îndemână pentru cei care caută să-și cumpere o mașină și vrea să studieze mai întâi piața de vânzări auto. În primul rând, găsești toate mărcile și toate modelele posibile și poți aplica filtre, în funcție de preferințe și, mai ales, după buget.

Vânzări auto: Unde găsești pe Internet cele mai ieftine mașini

Marele avantaj este acela că poți să compari prețuri, specificații, să vezi ce dotări ar putea avea mașina care se încadrează în banii de care dispui, dar și să selectezi anunțurile care sunt cel mai aproape de locul în care te afli.

Pe platforma CarZZ.ro zilnic sunt adăugate mii de anunțuri noi cu mașini de vânzare care își așteaptă cumpărătorii. Oferta este variată și, pe lângă autoturisme, găsești de vânzare și anvelope, jante, dar și piese auto și alte accesorii pentru mașină. Intră și tu acum pe CarZZ.ro, aplică filtrele și alege din oferta de anunțuri auto mașina al cărui proprietar ai putea fi chiar începând de astăzi!

Sursa foto:locblind.com.br

Germania a început testarea autostrăzilor electrice... Oferte Rabla 2019. Cele mai ieftine mașini noi pe care le poți cumpăra prin programul Rabla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x