Unde puteți găsi piese auto originale la cele mai avantajoase prețuri

 

Există anumite modele de autoturisme pentru care, datorită anumitor particularități sau vechimii modelului, găsirea de piese de schimb poate fi o problemă. În aceste condiții, soluția cea mai la îndemână este aceea de a apela la dezmembrari auto Lilieci. Aici veți găsi componente auto de la cele mai importante modele și mărci disponibile pe piață. Și chiar dacă aveți solicitări mai speciale, nu ezitați să sunați pentru un sfat su pentru a solicita o piesă. Se vor da peste cap să găsească ceea ce vă lipsește .

Pasiunea pentru un anumit tip de automobil poate merge până acolo încât, chiar dacă au trecut ceva ani buni de la achiziția lui, ne-am obișnuit cu el și avem atâtea amintiri frumoase legate de experiențele avute cu el, încât parcă mai merită să-l păstrăm încă puțin. Micile probleme și o oarecare uzură nu sunt un impediment în a ne face să continuăm să-l folosim, în condițiile în care este o variantă așa de reușită.

Și pasionații de autoturisme modele mai rare pot găsi la un astfel de centru de dezmembrări piese de schimb pe care le pot folosi la meținerea acestuia în condiții de funcționare. În fond, orice pasionat de automobile poate găsi un prilej pentru a căuta câte ceva prin oferta unui astfel de centru.

Ce servicii sunt disponibile la centrul de dezmembrari auto Lilieci?

  • În primul rând aici puteți veni cu un model auto mai vechi, care datorită vechimii și gradului de uzură nu mai are cum să fie valorificat altfel. Apelarea la un centru de dezmenbrări este singura soluțuie pentru a-l mai valorifica cumva.
  • În al doilea rând de aici puteți achiziționa piese auto de schimb originale. Chiar dacă acestea provin din dezmembrare, ele sunt verificate și recondiționate în așa fel încât să poată fi aduse la parametrii optimi de funcționare.
  • În al treilea rând piesele de schimb pe care le puteți cumpăra de aici sunt în număr impresionabil și provin de la modele și marci de autoturisme foarte variate. Printre cele mai cunoscute menționăm: Volkswagen, Opel, Mercedes, Audi, Renault, BMW, Rover, Mazda, Skoda, Ford, Hyundai, Fiat, Peugeot, Seat, Citroen, Kia.
  • Nu în ultimul rând, toate piesele de schimb pe care le puteți achiziționa de aici beneficiază de garanție, iar dacă sunt prezente în oferta site-ului disponibilitatea lor este imediată. Mașinile sunt desfăcute cu grijă de către personal calificat și verificate cu multă atenție.
  • Piesele de schimb ce pot fi cumpărate de aici acoperă întreaga paletă de nevoi de reparare a unui automobil, respectiv: motor, injecție alimentare, chiuloasă, cutie de viteze, sistem răcire motor, aer condiționat, suport motor-distribuție, sistem ungere, carcase filtre, furtune și conducte, sisteme evacuare, sisteme recirculare gaze, caroserie, ornamente protecție, macara de geam, sisteme închidere centralizată, oglinzi, jante aliaj, rezervor combustibil, sistem electric, senzori relee, sistem iluminare, sistem ăncălzire, unități calculator, sisteme pornire, sisteme avertizare, sisteme suspensie și transmisie.

Așadar există numeroase motive pentru care să alegeți serviciile unui centru de sezmembrări. Toate componentele auto și piesele de schimb comercializate beneficiază de expertiza și verificare unor profesioniști.

De ce să apelați la serviciile Dezmemebrări Lilieci?

Prin experiența acumulată de-a lungul a numeroși ani de activitate, personalul calificat ce lucrează aici vă poate consilia întotdeauna în privința alegerii celei mai bune soluții pentru repararea mașinii voastre.

Dacă doriți să trimiteți spre dezmembrare o mașină este suficient să specificați modelul și marca și veți primi în cel mai scurt timp posibil o ofertă cât se poate de avantajoasă.

Denumit astfel de la localitatea Lilieci, jud Ialomița, acest parc de dezmembrari auto  a fost înființat de catre o echipă de management cu experiența în domeniu. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor clienților echipa s-a remarcat prin oferirea de servicii de cea mai bună calitate, consultanță gratuita, diversitate a gamei de autovehicule dezmembrate. Firma dispune de o locație modern utilată,  dotată cu echipamente de service de ultimă generație.

Prin punerea la dispoziție a celor mai noi și avantajoase soluții, centrul oferă tutror  clienților un loc primitor și plăcut,  servicii la standarde cât mai înalte, consiliere de specialitate și eficiență de costuri. Miza este aceea de a oferi tuturor posibilitatea de valorificare optimă a unui autoturism uzat, dar și reparații sigure și garantate.

Eficiența costurilor și soluțiilor furnizate sunt cea mai clară dovadă că o mașină poate fi întreținută și cu componente și piese de schimb second hand. Folosirea de piese de acest tip originale asigură calitatea funcționării corespunzătoare a autoturismului reparat și atrage o serie de avantaje greu de neglijat, precum cel legat de cele mai bune prețuri.  Scopul  final ca toți clienții cu care colaborează și care le trec pragul să fie mulțumiți.

Prin colectarea corespunzătoarea a uleiurilor și deșeurilor poluante, compania se angajează ca în procesul de dezmembrare să fie respectate de ficare dată toate normele și legile privind protecția mediului înconjurator.

Ori de câte ori sunteți în căutarea unui parc de dezmembrări auto sau doriți să cumpărați piese de schimb originale second hand apelați cu încredere la Dezmembrări Lilieci din București și Ialomița. Pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte și pentru a apela la serviciile disponibile accesați site-ul Dezmembrarililieci.ro.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI