Antena Căutare

Underground Racing isi pune amprenta pe Audi R8

Ce vezi mai jos nu este un Audi R8 peste care s-a varsat un cazan cu smoala. Este un R8 V10 tunat de Underground Racing, care la prima vedere pare sa nu difere prea mult de versiunea standard. De fapt, pachetul propus de Underground Racing este destinat celor care vor putere. Multa putere. Mai multa putere decat le poate oferi un R8 ″normal″, dar fara accesorii inutile menite sa atraga atentia in mod suplimentar.

Cei de la Underground Racing - care in general se ocupa de modele Ferrari sau Lamborghini - s-au gandit ca si iubitorii vitezei se impart in mai multe categorii, asa ca au pus la punct trei propuneri diferite, in functie de caracterul si suma detinuta in cont de iubitorul vitezei, detinator de R8 V10.

Astfel, primul pachet include 700 CP daca se foloseste combustibil obisnuit sau 1.000 CP daca ai de unde sa faci rost de ceva combustibil pentru curse. Pentru suplimentul de putere, tunerul cere aproximativ 39.000 de dolari. Nu ti-am spus unde? In SUA.

Citeste continuarea in Top Gear

FOTO: Top Gear

Ferrari FF, lansat in Romania. Sase romani l-au comandat deja!... Land Rover Defender II Cuthbertson, scos la licitatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x