Antena Căutare

Vânzările grupului PSA, proprietarul Peugeot, au scăzut puternic în primul semestru, din cauza pieţelor externe

Producătorul Peugeot a anunţat luni că vânzările sale au scăzut la 1,9 milioanede vehicule uşoare în intervalul ianuarie-iunie. În aceeaşi perioadă a anului trecut, PSA a vândut 2,18 milioane de vehicule.

Vânzările grupului francez PSA, proprietarul Peugeot, au scăzut cu 12,8% în primul semestru al acestui an, din cauza impactului mare al încetinirii pieţelor emergente asupra operaţiunilor sale externe, transmite Reuters.

Producătorul Peugeot a anunţat luni că vânzările sale au scăzut la 1,9 milioanede vehicule uşoare în intervalul ianuarie-iunie.

În aceeaşi perioadă a anului trecut, PSA a vândut 2,18 milioane de vehicule.

În Europa, cea mai mare piaţă a grupului PSA, vânzările au crescut uşor în primele şase luni ale acestui an, cu 0,3%.

În schimb, PSA a consemnat scăderi semnificative ale vânzărilor pe aproape toate pieţele sale externe. Astfel, livrările au scăzut cu 60,6% în China, în timp ce în America Latină a avut loc un declin de 29,3%.

Sursa : news.ro

Afacerile cu maşini au crescut în mai, cu un avans de 9,7%... Vești bune pentru români! În ce condiții pot solicita șoferii reducerea suspendării permisului auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x