Antena Căutare

VERDICT: Dacia DUSTER, "Cel mai 4x4 SUV"

Dacia Duster a castigat titlul „Cel mai 4x4 SUV” din Romania. Noua dintre cei zece membri ai juriului alcatuit din jurnalisti de specialitate au votat pe primul loc modelul Duster care, astfel, a adunat de doua ori mai multe puncte in clasament decat ocupantul locului doi. Primul SUV din istoria constructorului pitestean a surclasat nume sonore, precum Ford Kuga, Kia Sorento, Peugeot 4007 si Suzuki Grand Vitara.

In ultimii ani, Dacia a dovedit ca are curajul de a rasturna codurile prestabilite si de a aborda, fara complexe, segmente de piata reputate ca fiind extrem de concurentiale. Faptul ca robustetea si capacitatile off-road ale modelului Dacia Duster au convins un juriu exigent alcatuit din profesionisti ai presei auto din Romania ne bucura si ne onoreaza. Credem ca victoria lui Duster in cadrul unei competitii atat de dificile reprezinta o confirmare a calitatilor si a potentialului de performanta ale noului model Dacia


Noul Touareg, "Cel mai 4x4 off-road"
2010/06/08/58249-img-9633.jpg

Volkswagen Touareg a castigat pentru a doua oara consecutiv titlul „Cel mai 4x4 off-road" din Romania in 2010, dupa o competitie in care s-a impus detasat in fata unor concurenti foarte puternici: Mitsubishi Pajero, Nissan Pathfinder si Suzuki Jimny.

Performanta VW Touareg egaleaza recordul stabilit de Toyota Land Cruiser, care a obtinut consecutiv titlul in anii 2003 si 2004.

Mitsubishi L200, castigator la categoria pick-up

O dubla a realizat si Mitsubishi L200, care a castigat pentru a doua oara titlul „Cel mai 4x4 pick-up" din Romania, dupa victoria din 2007. Modelul Mitsubishi a devansat Isuzu D-Max, aflat in premiera la concurs si pe piata romaneasca, intrerupand astfel seria victoriilor Ford Ranger din 2008 si 2009.

Titlul la categoria SUV Premium, adjudecat de Audi Q52010/06/08/58251-img-9798.jpg
Noua categorie, „Cel mai 4x4 SUV Premium", a fost castigata de Audi Q5. Sapte din cei zece membri ai juriului au votat Q5 pe primul loc, devansand astfel o concurenta extrem de puternica si valoroasa: BMW X1, BMW X3, Mercedes GLK si Volvo XC60.

Regulile concursului
Pentru a fi eligibile in aceasta competitie, modelele au intrat in vanzare in Romania pana in primul semestru al anului 2010.
Toate modelele din concurs au avut exclusiv echiparea pe care fabricantul a omologat-o pentru utilizarea rutiera obisnuita. Nu au fost permise nici un fel de imbunatatiri ale motorului, transmisiei, trenului de rulare sau caroseriei, iar anvelopele au fost cele prevazute ca echipament original al autoturismului.

Volkswagen Phaeton reloaded... Tuning / BMW M3 - 707 motive de emotie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x