Antena Căutare

Verifică-ți acum permisul auto! Detaliul care îi poate costa pe șoferii români o amendă de până la 840 de lei. S-au înregistrat sute de cazuri!

Dacă ești șofer, ar trebui să-ți verifici mai des permisul auto, pentru că un detaliu care îți poate scăpa te poate costă scump.

Dacă ești șofer, ar trebui să-ți verifici mai des permisul auto, pentru că un detaliu care îți poate scăpa te poate costă scump.

Orice permis de conducere are pe el inscripționat data de valabilitate, mulți însă omit să verifice această data, astfel că se întâmplă uneori că permisul să expire fără că noi să știm.

Șofatul cu permis auto expirat se sancționează cu 6 până la 8 puncte de amendă, adică șoferul trebuie să scoată din buzunar pentru această greșeală până la 840 de lei.

Eliberarea unui permis de conducere nou se face la oricare serviciu public comunitar secția permise de conducere și înregistrări ale vehiculelor.

Se impune și obținerea unei fișe medicale, în cazul în care se solicita un duplicat al permisului, când acesta a fost pierdut, furat, deteriorat, sau dacă titularul și-a schimbat numele.

Oficial. Dacia scoate o nouă mașină! Iată cum va arăta modelul nou!... Anunţul care schimbă tot! Poliţia NU mai are voie să îţi ia permisul dacă faci asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x