Antena Căutare

Veste bună pentru proprietarii de mașini! Vor fi scutiți de o serie de documente pentru înmatriculare. Dosarul ar putea fi depus online

Şoferii ar putea să dobândească certificatele de înmatriculare online. Autorităţile au ajuns la această concluzie după cozile kilometrice care se formează la Direcţia de Permise şi Înmatriculare.

Şoferii ar putea să dobândească certificatele de înmatriculare online. Autorităţile au ajuns la această concluzie după cozile kilometrice care se formează la Direcţia de Permise şi Înmatriculare.

Dacă ideea va fi pusă în practică, cei care solicită certificatul de înmatriculare nu vor mai avea nevoie de copiile actelor de identitate personale şi nici ale maşinilor pentru dosar.

Autorităţile spun că aceste informaţii vor fi preluate de la alte instituţii ale statului pentru a înlesni procesul. Încă nu a fost comunicată dată la care înmatricularea online va fi disponibilă.

Mașini la care poți muta volanul de pe dreapta pe stânga... E CEA MAI MARE AMENDĂ în România! Șoferii care nu ştiu când le expiră ITP-ul la maşină riscă să-şi piardă tot salariul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x