Căutare Live

Vești excelente pentru șoferi! Șoferii cu categoria B pot conduce ÎNCĂ un tip de vehicule

Conform unui proiect de lege depus în Parlament șoferii cu permis de conducere categoria B îl vor putea folosi și pentru motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3. Însă trebuie să respecte două reguli: să aibă peste 24 de ani și permis categoria B de cel puțin doi ani.

Vești excelente pentru șoferi

Iniţiativa aparţine deputaţilor Partidului Social Democrat Gabriel Petrea şi Alexandru Rotaru și prevede completarea legii circulației pe drumurile publice.

„După litera j a al. 1 al art 24.1 se introduce litera k) permisele de conducere eliberate pentru categoria B sunt valabile pentru motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0.1 kW/kg (categoria A1), cu condiţia ca deţinătorii permiselor să aibă vârsta minimă de 24 de ani şi permisul categoria B obţinut cu cel puţin doi ani în urmă"

Cei doi deputaţi susţin faptul că în mai multe ţări europene legislaţia care reglementează obţinerea permisului categoria A1 include amendamente care facilitează obţinerea acestei categorii dacă solicitantul posedă categoria B.

E dezastru pentru proprietarii de mașini DIESEL. Ce se întâmplă în București!... Amenzile de circulație cresc odată cu salariul minim. Românii vor scoate din buzunare 446 de lei pentru cea mai mică con...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri