Vezi cat costa si cum arata Maybach-ul care scoate flacari!

Maybach-ul 57 care a aparut in videoclipul unei piese interpretate de Jay-Z si Kanye West a fost vandut la licitatie cu 60.000 de dolari, un pret cu aproape 50% mai mic decat cel estimat, relateaza Fox News.

Componentele autoturismului de lux au fost reasamblate astfel incat acesta sa aiba un aspect futurist. Capota a fost desprinsa si montata in locul portbagajului, masina parand ca merge cu spatele. I-au fost adaugate si doua aripi, iar in videoclip a scos flacari pe teava de esapament.

Desi este perfect functionala si a avut si proprietari celebri, masina a fost vanduta cu doar 60.000 de dolari. Casa de licitatii care s-a ocupat de vanzare estima ca va obtine intre 100.000 si 150.000 de dolari.

Pretul redus platit pentru autoturismul luxos poate fi si o cauza a faptului ca acesta a fost scos la vanzare drept o piesa de arta contemporana, nu o masina.

Foto: Phillips de Pury

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri