Vezi ce marcă auto are cele mai multe mașini negre de pe piața din România

Negrul este cea mai populară nuanță în rândul mașinilor, potrivit unei analize. Vezi care este marca auto cu cele mai multe mașini negre de pe piață.

Negrul este cea mai populară nuanță în rândul mașinilor, potrivit unei analize. Vezi care este marca auto cu cele mai multe mașini negre de pe piață.

Pe Lajumate.ro sunt peste 5.000 de anunțuri cu mașini negre scoase la vânzare, la prețuri care încep de la 400 de euro.

Cele mai multe mașini negre de pe piață sunt marca BMW. Pe Lajumate.ro găsești peste 6.500 de oferte cu mașini BMW de vânzare.

Se găsesc și mașini în culori mai rare, cum ar fi verde, galben, auriu, roz și chiar violet, dar sunt mai puțin căutate de către cumpărători.

La mașinile albe, Mercedes este pe locul doi ca număr de anunțuri, iar la albastru, locul secund este ocupat de Ford, în timp ce la argintiu a doua poziție este ocupată de Opel care se găsește pe podium atât la mașinile gri, cât și la cele roșii.

În momentul în care alegi o mașină la mâna a doua, pe lângă alte criterii esențiale, românii mai au în vedere și alte caracteristici precum poziționarea volanului, materialul cu care este tapetat interiorul sau camera video care ajută la parcare.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri