Antena Căutare

Vezi cum arata noul Chevrolet Camaro NM Exclusive Edition

Mos Craciun va veni la fanii Transformers cu noul Chevrolet Camaro Cabrio. Cine spune ca iarna nu e la moda parul in vant?





2010/10/08//122310-camaro2.jpg

Asteptat indelung, spionat pe la colturi de carparazzi si anuntat de mii de ori in reviste, ca fiind pe punctul de a fi lansat, se pare ca Chevrolet Camaro a avut nevoie de o ocazie speciala pentru a renunta acoperisul inutil de metal. Ocazia s-a numit Catalogul de Craciun al celor de la Neiman Marcus, iar masina va fi disponibila incepand cu 2011, la pretul de 75.000 de dolari, exact la timp pentru o vara in care vom vedea pe strazi mai multe supercaruri decat semne de circulatie.

Asa cum era de asteptat, Chevroelt Camaro NM Exclusive Edition va folosi acelasi motor V8 de 6,2 litri, ce echipeaza si coupe-ul, insa, de data asta, cei care vor pune pana pe el ar face bine sa ciuleasca urechile pentru a auzi bolborositul de sub capota. Cei 420 CP vor fi moderati de sistemul StabiliTrack, franele Brembo si pneurile Pirelli P-Zero.

Daca cel de la volan nu va fi indeajuns de priceput in a face atmosfera, se va ocupa de asta sistemul de sunet Boston Acoustics, echipat cu sapte difuzoare. Rezervat elitelor? Mai gandeste-te si asteapta sa vezi cum va bloca aleile dn fata liceelor, in curand.

Citeste noul topgear.ro!

Incepe ofensiva electrica: i-MiEV, iOn si C-Zero, in productie!... Vezi masina care a parcurs 4000 de km numai cu ajutorul razelor soarelui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x