Antena Căutare

Vezi cum arata un Mercedes SLS AMG tunat!

Desi parea ca Mercedes SLS AMG va intimida pe oricine, Kicherer ne dovedeste ca orice bestie poate fi pusa la respect, cu putina rabdare.





Primul lucru pe care il observi, odata ce privesti SLS-ul celor de la Kicherer, este vopseaua negru mat, care arata surprinzator de bine pe supercarul din Stuttgart. Modificarile discrete aduse partii frontale si difuzorului de aer din spate, vor linisti acea parte conservatoare a fanilor Mercedes AMG.

2010/06/25//67666-sls.jpg

Accesoriile, care pana acum erau cromate, au fost asortate culorii generale a masinii, iar pentru noile jante RS-1 s-a ales dimensiunea de 20 de inchi. Kicherer a adaugat o noua evacuare, din inox, al carei principal rol este sa puna in valoare monstrul de sub capota.

Pentru ca am atins cel mai sensibil aspect al masinii, ei bine, puterea V8-ului de 6.2 litri pe SLS AMG a fost impinsa pana la 629 de CP, cu ajutorul unei noi unitati ECU.

Iar ca totul sa fie complet, si comportamentul dinamic sa nu sufere modificari, tunerul a adaugat suspensia sport ajustabila, care dispune si de optiunea ridicarii garzii la sol. Probabil pentru clientii din tarile est-europene. Il vei iubi sau te vei uita la el ca la o blasfemie, dar mai mult ca sigur, nu iti va fi indiferent.

sursa: Top GEAR

Opel se imprieteneste cu mediul... Audi 8 devine tot mai dramatic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x