Antena Căutare

Vezi de ce mașinile de lux sunt atât de scumpe!

Iubitorii de mașini la mâna a doua preferă variantele de lux care oferă confort și dotări peste medie. Însă costurile de întreținerele și fiabilitatea lasă de dorit.

Iubitorii de mașini la mâna a doua preferă variantele de lux care oferă confort și dotări peste medie. Însă costurile de întreținerele și fiabilitatea lasă de dorit.

Dacă îți dorești un interior luxos, din mahon, cu scaune de piele întoarsă atunci trebuie să ști că întreținerea unei astfel de mașini este costisitoare.

De exemplu, o mașină de lux este Mercedes, vândută la mâna a doua la un preț accesibil atrage atenția multor cumpărători. Amortizoarele pe față costă în jur de 300 de euro, iar cele de pe spate 700 euro, astea sunt doar câteva costuri infime pentru reparațiile acestei mașini.

Vezi cele mai ieftine mașini marca Mercedes scoase la vânzare pe CarZZ.ro. Peste 4.500 de oferte la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Audi A4 cutie automată, plin de dotări, aceasta este o mașină din categoria de lux. Dacă ai o mașină rară, șansele să găsești un mecanic priceput la tine în cartier sunt destul de mici. Pentru o astfel de mașină trebuie să apelezi la un service de renume, specializat, care probabil este și mult mai scump decât cel din cartier.

Vezi cele mai ieftine mașini Audi A4 scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

Vezi cum poți prelungi durata de viață a mașinii tale!... Anunţ important pentru şoferi! O nouă taxă a fost implementată. Cum se calculează şi cât costă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x