Antena Căutare

VIDEO! BMW Performance: Nou sistem de evacuare pentru BMW M3

Nu-ti mai place cum suna in ture M-ul tau din garaj sau, pur si simplu, vrei sa-l faci sa traga si mai bine? Pentru cei care raspund afirmativ, specialistii BMW Performance au pregatit un kit de evacuare "after-market" pentru M3-ul E90/92/93, mai usor, mai zgomotos si mai performant. Dar, si mai scump. "Ansamblul" costa peste 3.000 de euro, fara instalare. Specialistii spun insa ca merita!

Kit-ul de evacuare BMW Performance pentru M3 este facut din Inconel, un aliaj special crom-nichel, ce permite subtierea peretilor tevilor pana la 0.8 mm, in loc de 1.5 mm, cum sunt cele de fabrica. Rezultatul? Greutatea sistemului scade cu peste noua kilograme. Poate parea putin, este adevarat, dar raportul kilogram/cal putere este foarte sensibil si orice reducere de masa este binevenita.

De asemenea, sistemul mai are o caracteristica importanta: reduce presiunea de evacuare sau "back-pressure", cum i se spune in termeni tehnici, ceea ce face ca fluxul de gaze arse sa fie mai rapid si, prin urmare, raspunsul motorului sa fie si mai agresiv.

Nu in ultimul rand, noua evacuare trezeste adrenalina din morti in ture multe, filmuletul de prezentare fiind mai mult decat elocvent in acest sens. Enjoy!

Foto: xcedeperformance.co.za

FOTO! Schita Audi Sedan, inainte de Salonul de la Geneva... AVANPREMIERA! Citroen C3 Red Block - Exercitiu de culoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x