Antena Căutare

VIDEO! Culmea parcarii platite la Codlea: Sa-ti fie masina ridicata

In orasul Codlea, autoturismele sunt ridicate chiar din parcarile platite la primarie

Locuitorii din Codlea au ajuns sa se lupte cu firma care ridica masini din oras. Oamenii sunt nemultumiti de actiunile firmei Hi Speed Recovery, cea care ridica automobilele de pe domeniul public dupa ce ar fi castigat o controversata licitatie de administrare a parcarilor, potrivit Codlea Info.

Problema este ca autoturismele sunt ridicate chiar din parcarile platite la primarie. Si nu este singurul abuz, spun soferii brasoveni, care au declarat razboi autoritatilor.

In imaginile de mai jos, un locuitor al orasului s-a urcat pe macara in incercarea de a impiedica ridicarea unei masini. Barbatul a facut acest lucru desi aceea nu era masina sa, doar pentru a protesta fata de actiunile firmei in oras, care, sustine el, sunt ilegale.

Dupa indelungi tratative cu politistii si reprezentantii firmei Hi Speed Recovery, barbatul a reusit sa impiedice ridicarea masinii, insa doar dupa proprietarul masinii a achitat 310 lei.

Oamenii au fost descurajati si de primarul care a ridicat din umeri. Nu se mai ocupa el de parcari ci firma din Botosani. Intreaga poveste, in clipul video de mai jos.

De azi, boicot in benzinarii... FOTO-Spion: Lada Granta, viitorul adversar al Daciei Logan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x