Antena Căutare

VIDEO! Cum sa gasim un chilipir auto

Masina noua sau masina la mana a doua? Este o intrebare mereu in actualitate in randul celor care vor sa-si cumpere un autoturism. Chiar daca pe piata dealerii se intrec care mai de care in oferte, vor exista intotdeauna clienti si pentru masini second hand. La ce trebuie sa fim atenti atunci cand ne cumparam o astfel de masina, vedem chiar acum!



Pentru a restrange cat mai mult riscul de a cumpara o masina second hand cu probleme, am pus cap la cap o lista cu sfaturi culese de pe la cumparatori si vanzatori de masini second hand.

Prima regula este sa evitam samsarii. Acestia cauta sa cumpere la preturi cat mai mici masini care adeseori ascund defecte si pe care le vand ulterior la pretul pietei.

Cauta mai multe oferte care se incadreaza in bugetul tau si mergi sa vezi cat mai multe masini. Prima impresie conteaza, dar nu te baza numai pe asta. De multe ori, felul in care arata o masina la exterior si interior spune multe si despre cum au fost intretinute partile mecanice si electronice.

Neaparat trebuie sa verificam daca masina a fost lovita sau nu! Cum facem acest lucru? Simplu! Ne focalizam atentia asupra liniilor caroseriei. Acestea trebuie sa se imbine si sa se continue fara diferente. De exemplu liniile portierei din fata trebuie sa se continue firesc pe cea din spate. Mai mult, se verifica vopseaua masinii. In cazul in care masina a fost revopsita se pot observa mici scurgeri, sau pe alocuri aspectul de coaja de portocala.

Drive Test: Opel Astra ST - Carausul mecatronic... GALERIE FOTO: Porsche 918 RSR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x