Antena Căutare

VIDEO! Cursa campionilor: Sfarsit in zid pentru Kovalainen

Desfasurat la Düsseldorf, la sfarsitul saptamanii trecute, evenimentul Race of Champions a adunat in aceeasi arena nume celebre din lumea motorsportului, precum Alain Prost, Andy Priaulx, Tom Kristensen, Matias Ekstrom sau Heikki Kovalainen, intr-o serie de intreceri neconventionale, desfasurate in afara oricarui calendar competitional. Vorbind despre pilotul finlandez, fanii lui Kovalainen au avut parte in acest week-end de unul din acele momente in care respiratia se opreste brusc, iar ochii refuza sa trimita informatia corecta catre creier.

Pilotul Lotus Racing F1 a avut un accident violent la Race of Champions, in urma caruia a ramas inconstient pentru cateva momente. Kovalainen pilota un Audi R8 LMS argintiu si se intrecea cu Sebastien Loeb, aflat la volanul unui R8 LMS rosu.

La intravea in viraj, finlandezul a scapat bolidul de sub control si a spulberat mantinela, iar dupa o rotire si cateva impacturi violente, totul s-a terminat dupa ce masina s-a oprit in zidul de beton al circuitului.

Pilotul a ramas inconsient pentru cateva momente si a fost transportat la spital pentru ingrijiri, dar prietena sa, Catherine Hyde, care se afla si ea in masina, a scapat nevatamata.

Nu acelasi lucru se poate spune despre Audi-ul in care cei doi se aflau. R8-ul LMS de 500 de cai-putere si preparat special pentru a corespunde standardelor GT3 a fost avariat serios, iar suspenisa spate a masinii a fost distrusa in totalitate.

Dupa ce si-a revenit, Kovalainen le-a transmis fanilor, prin intermediul contului de Twitter, ca in timpul accidentului s-a simtit ca un pasager, dar ca in prezent totul este in regula. Finlandezul a debutat la Race of Champions in 2004, cand a uimit asistenta cu prestatia sa, prea buna pentru un incepator.

Sursa: Top Gear

VIDEO! Vezi ce oferte au dealerii auto in aceasta perioada!... Audi Quattro Concept - Reteta performantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x