Antena Căutare

VIDEO! Dacia, cea mai furata masina din Romania

In ultimii ani, jumatate din furturile auto din Romania au avut o singura tinta: Dacia. O retea bine organizata a furat in trei luni opt masini care au ajuns fie la fier vechi, fie sa pariticipe la alte furturi. Printre cei lasati fara Dacie se numara si un politist pensionat a carui masina a fost furata a treia oara in ultimii 7 ani.

Din grupare fac parte 5 persoane. Patru au fost prinse, iar una este data in urmarire generala. In cele trei luni de activitate, gruzparea a reusit sa fure 8 Dacii. 4 au ajuns la fier vechi dezmebrate.

Celelalte au fost folosite la carat de alte produse furate. Precum Dacia lui Ioan Cucu, politist pensionat. Doar ca masina politistului a fost furata pana in prezent de trei ori. Prima oara s-a intamplat in 2006. Doar ca evenimentul s-a repetat. De inca doua ori. Doar ca in urma cu o zi fostul politist a fost sunat.

Dacia lui a fost gasita cu putin timp inainte sa se transforme in fier vechi sau. in piese de schimb. Piese originale nu se mai fabrica iar multi le cumpara de pe piata neagra.



Foto: autoevolution.com

FOTO! Barca Ferrari, echivalentul pe apa al autoturismelor sport... VIDEO! Vezi cum accelereaza 0-250 km/h primul BMW M Diesel!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x