Antena Căutare

VIDEO! Dacia, vedeta in Egipt

Ce le vine in minte strainilor cand aud despre Romania? Hagi, Dracula si mai nou, Dacia. Regina soselelor romanesti circula inca cu mandrie pe strazile din Cairo. Si la fel ca multi romani, egiptenii care isi doresc o masina noua nu apeleaza la marcile straine, ci se orienteaza către un Logan.

Patru milioane de masini tranziteaza zilnic orasul Cairo, capitala Egiptului, un oras cu 24 de milioane de locuitori, ceva mai mult decat intreaga populatie a Romaniei.

Hagi, Comaneci, Ceausescu si...Dacia. Sunt singurele lucruri pe care egiptenii de rand le cunosc despre Romania. In amalgamul de masini de pe strazile capitalei egiptene, Dacia romaneasca este cat se poate de vizibila.

Inca din 1980 Dacia 1310 a fost exportata masiv in tarile africane. Acum, vechile Dacii sunt cat se poate de uzate fizic si moral. Loganul este exportat in Egipt sub sigla Renault. Putini dintre egipteni stiu insa ca Dacia 1310 este predecesoarea Loganului de astazi.

VIDEO! Cele mai impresionante masini care vor fi produse in 2011... Dacia Logan, pe locul 3 in topul vanzarilor din Europa Centrala si de Est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x