Antena Căutare

VIDEO! Demonstratii de viteza la show-ul auto-moto de la Romexpo

Impatimitii de adrenalina si cai putere se pot delecta zilele acestea cu demonstratii de viteza si exemplare de masini scumpe la show-ul auto-moto organizat la Romexpo. La eveniment vor participa mai multi campioni printre care si Titi Aur.

De astazi si pana duminica seara, in incinta complexului expozitional Romexpo are loc un show auto-moto. Acesta se desfasoara sub sloganul „Depaseste-ti limitele!" si le ofera multe surprize participantilor.

Vizitatorii pot admira exponate auto-moto pe o suprafata exterioara si interioara de peste 40.000 de metri patrati. De asemenea, vor avea loc si demonstratii de raliu, offroad, enduro si skandenberg feminin si masculin.

Printre invitati se numara campionul mondial la Stunt Bike Kevin Carmichael, actualul campion national la raliu Vali Porcisteanu, campionul mondial la skandenberg Ion Oncescu, multiplul campion national la raliu Titi Aur, dar si altii.

Atentie! Masinile Diesel, periculoase pentru sanatate!... Auto-Ipoteza: Urmasul lui Renault Modus va fi un SUV compact...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x