Antena Căutare

VIDEO! Drift Grand Prix: De-a latul in Bucuresti!

Cineva ar trebui sa tina in brate Casa Poporului! Pentru ca va tremura in aceste zile de vibratiile celui mai mare concurs de drifturi care a avut loc in Europa de Sud-Est. 150 de masini cu motoare puternice se vor intrece in derapaje controlate pe circuitul din fata Palatului Parlamentului.

Campionatul european de derapaj controlat, "Drift Grand Prix", care se desfasoara in perioada 21-23 octombrie, pe circuitul stradal din zona Palatului Parlamentului, restrictioneaza circulatia in centrul Capitalei.

Pe perioada desfasurarii competitiei a fost restrictionata circulatia pe mai multe strazi. Astfel, incepand de joi seara si pana luni, 24 octombrie, ora 6.00, este restricttionat traficul pe Calea 13 Septembrie, intre strada Uranus si Bulevardul Libertatii, pe ambele sensuri, pe Bulevardul Libertatii, intre Rond Cosbuc si Bulevardul Natiunile Unite, pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul I. C. Bratianu si Piata Constitutiei.

Soferii pot circula pe rutele ocolitoare Bulevardul Unirii - Bulevardul Regina Maria - Bulevardul Tudor Vladimirescu, Bulevardul Natiunile Unite - strada Natiunile Unite - strada Izvor - Calea 13 Septembrie si pod Opera - Splaiul Independentei - pod Opereta - Piata Unirii.

Politistii de la Rutiera le recomanda soferilor sa evite sa circule, pe cat posibil, in zona adiacenta locului de desfasurare a evenimentului, sa foloseasca masinile personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, sa opreasca sau sa stationeze doar in locurile special amenajate sau cat mai departe de locul de desfasurare a evenimentului.

Si traseele unor autobuze au fost modificate pe perioada desfasurarii competitiei. Astfel, autobuzele liniei turistice "Bucharest City Tour" circula pe traseul de baza intre terminalul "Piata Presei" si intersectia Calea Victoriei-Splaiul Independentei-Bd. Natiunile Unite, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independentei pana la Piata Unirii, de unde revin pe traseul initial.

De asemenea, vor avea trasee modificate si autobuzele liniilor 136 si 385. Autobuzele liniei de noapte N121 vor cirucla pe traseul de baza intre terminalul "Zetari" si Piata Arsenalului (intersectia Calea 13 Septembrie - strada Izvor), apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe strada Izvor, strada B.P.Hasdeu, Splaiul Independentei, pana la Piata Unirii.

Peste 50 de piloti din 14 tari, campioni nationali si campioni ai Europei, sunt asteptati sa participe la "Drift Grand Prix", pe circuitul din zona Palatului Parlamentului.

Viitorul Audi R8 va fi mai usor... FOTO! Centura Clujului, "preinaugurata" de cursele ilegale intre masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x