Antena Căutare

VIDEO! Dusterul i-a facut pe brazilieni sa planga

Soferii din Brazilia au plans pe capete atunci cand au vazut oferta propusa de Dacia Duster. Cel putin asa apare in ultima campanie de promovare a SUV-ului de la Renault.



"Oamenii plang pentru ca si-au cumparat un SUV ieri. Veniti la noi sa vedeti oferta Duster ca sa nu plangeti mai tarziu" este sloganul celor de la Renault.

Pe langa promovarea agresiva in Brazilia din ultima reclama sudamericana, SUV-ul celor de la Rneault are un design diferit fata de cel european si jante noi din aliaj usor, vopsea speciala si un interior de calitate superioara, fiind comercializat in America de Sud sub brandul Renault.

Duster are preturi incepand de la 50.000 reali brazilieni (circa 20.700 euro) in Brazilia si are un design diferit pentru fiecare continent pe care este comercializat.

Brazilia, cu vanzari de 160.297 de autoturisme si autovehicule comerciale in 2010, este a doua mare piata a Renault la nivel mondial, dupa Franta.

Pe langa Duster, Renault mai lanseaza in acest an trei autoturisme in Argentina si Brazilia, respectiv un nou Sandero, cel mai de succes model al grupului pe aceste piete, Sandero Stepway si Fluence. Grupul Renault vrea sa-si creasca vanzarile in regiunea Americilor la 400.000 de automobile pana in 2013, de la 225.000 in 2009, respectiv 310.000 anul trecut.

Toyota revine la Le Mans... Skoda a produs automobilul cu numarul zece milioane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x