Antena Căutare

VIDEO! EuroNCAP: 5 stele pentru Chevrolet Aveo Sedan si Captiva

Aveo sedan, noua berlina de clasa mica a celor de la Chevrolet, si noul SUV (Sport Utility Vehicle) Chevrolet Captiva au primit cotatii maxime, de cinci stele, in urma testelor de impact realizate in cadrul Programului European de Evaluare a Autovehiculelor Noi (EuroNCAP).

Captiva si Aveo sedan se alatura modelelor Chevrolet Cruze, Orlando si Aveo hatchback, care au primit toate un punctaj de cinci stele. Aveo hatchback a obtinut 85 din 100 de puncte, fiind astfel unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul sau.

VEZI cum s-a comportat Captiva la testele de impact:

Modelul Chevrolet Captiva este dotat standard cu sistem de asistenta la urcarea in rampa (HSA), sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de franare antiblocare (ABS) cu sistem de asistenta la franare si sistem de control la coborarea in panta. SUV-ul are, de asemenea, in dotarea standard airbaguri frontale, laterale si tip cortina, precum si centuri de siguranta cu pretensionare pirotehnica pentru locurile din fata si trei centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte pentru scaunele din spate.

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

Sistemul ISOFIX pentru scaunele pentru copii asigura protectia acestora (scaunele exterioare de pe al doilea rand). Chevrolet Captiva dispune si de tetiere active, pedalier retractabil si frana electrica de parcare.

VEZI cum s-a comportat Aveo la testele de impact:

Micutul Aveo este echipat si el cu sase airbaguri in varianta standard. De asemenea, acesta dispune de un sistem de fixare a scaunului pentru copii de tip ISOFIX.

Printre sistemele de siguranta activa a autovehiculului se numara sistemul de control al stabilitatii, sistemul de control al tractiunii, sistemul de franare cu antiblocare ABS, cu patru canale si asistenta la franarea de urgenta, si sistemul de distributie electronica a fortei de franare (EBD). Asistentul la urcarea in rampa si tempomatul cu functie de limitare a vitezei sunt, de asemenea, incluse in dotarea standard a modelului Aveo.

Totodata, Aveo dispune de pedalier retractabil si include in dotarea standard centuri de siguranta cu dispozitive de pretensionare pentru locurile din fata si trei centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte pentru scaunele din spate.

Mazda Takeri - sursa de inspiratie pentru Mazda6... Noul model Beetle va fi lansat la inceputul lui 2012!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x